Projektledare för maskinprojekt

AVT Industriteknik söker Projektledare för maskinprojekt med placering i Alingsås. Vi söker dig med erfarenhet av automation, maskiner eller automatiserad produktion.


Beskrivning av tjänst

Som projektledare på AVT är du med hela vägen från försäljningsfasen till avslutat projekt. Du driver olika automationsprojekt, från mindre maskinprojekt till produktionslinjer för leverans till kund. Tillsammans med erfarna projektmedlemmar driver du projektet framåt utifrån tidsplan, ekonomi och teknik. Du leder och fördelar arbetet i projektgruppen, håller kontakten med kund. AVT har en väldefinierad projektprocess som du som projektledare jobbar utifrån. Projektstatus avrapporteras veckovis och vid eventuella problem i projekten finns stöd i tillgå i övriga organisationen. Tillsammans med en komplett projektorganisation med alla kompetenser på plats finns bästa möjligheterna för bra genomförda projekt. Hos oss på AVT erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsupp- gifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.


Din Profil

Vi söker dig som har utbildning inom relevant teknikområde och mångårig erfarenhet av att delta i automationsprojekt. Du har gärna praktisk erfarenhet från maskinkonstruktion och projektledning. Har du även varit med och räknat på projekt och tagit fram maskinkoncept är det en fördel. Som person är du strukturerad, driven samt har en förmåga att leda personal och hantera kundkrav. Vi tror att du har ett intresse för automation och teknik och vi ser gärna kvinnliga sökande. Då vi även söker förstärkning inom försäljning finns möjlighet att anpassa tjänsten för rätt person


Om Företaget

AVT förser industriföretag i Sverige och övriga Norden med monteringslinjer, robotceller, specialmaskiner och automationsutrustning med inriktning mot monteringsprocessen. Vi åtar oss projekt med allt från utveckling, tillverkning och installation, till mindre maskiner, ombyggnationer samt serviceuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken inom maskinkonstruktion, robot, vision och styrsystem. Med egen CNC-verkstad, stor montagehall samt alla kompetenser under samma hus är vi en komplett automationsleverantör. AVT har en stark ägare, Latour Industries International inom Latourgruppen vilket ger en trygghet för våra kunder och anställda.


Skicka din ansökan till: jobb@avt.se
Har du frågor kring tjänsten kontakta VD Martin Book, 0322-642515

Publicerad datum: 2016-08-08