Slide background

Specialmaskiner

AVT har lång erfarenhet av utveckling och tillverkning av specialmaskiner för en rad olika industrier och applikationer vilket ger en bredd och idébas som kommer till nytta för dig som kund. Genom användning av ny teknik och innovativa lösningar kan ibland den utmaning som verkar svår från början bli fullt genomförbar. Med smarta verktyg och innovation där problemet analyseras utifrån flera perspektiv ges den optimala lösningen. 

Ofta tillverkas specialmaskiner för produktion i hög volym och korta cykeltider. Samtidigt kan nya metoder och verktyg tas fram som är helt anpassat för produkten. Utifrån applikationen, kapacitetsbehov och önskad automationsgrad föreslår vi metoder och lösningar.

I specialmaskiner integreras ofta även bearbetande processer så som borrning, gradning eller stansning. Utformningen av maskin anpassas till applikationen och kan vara i form av olika uppsättningar av robotar, rundbordsmaskin eller en struktur med olika typer av servodrivna linjärnenheter. 

AVT bygger robusta och hållbara lösningar för din produktion där hög tillgänglighet, kvalitet och produktivitet är ledord.

Kontakta oss gärna vi har förmodligen gjort någon liknande applikation som du söker!

Martin Book

VD
Försäljning

Tel: +46 322-64 25 15
Email: martin.book@avt.se

Tommy Arvidsson

Försäljning industriautomation
 

Tel: +46 322-64 25 33
Email: tommy.arvidsson@avt.se