Slide background

Maskinbetjäning

Alla maskiner laddas med material via en operatör eller automatiskt. Vid automatisk maskinbetjäning där exempelvis ämnen skall bearbetas finns en rad olika alternativ. De kan plockas uppställda på transportörsband, direkt orienterade ur pall eller på band där de matats ut från bulk. Produkter kan plockas med robot eller med servodriven ytportal.

Då utrymmet är begränsat eller produkten skall laddas vertikalt genom taket kan med fördel en portalladdare eller ytportal som plockar direkt ur pall användas. AVT har ett moduluppbyggt servodrivet portalrobotar med recepthantering och uppsökning av komponent.  AVT har erfarenhet ifrån att ladda plastmaskiner med inmolds och olika typer av detaljer som skall gjutas in i plasten. Svarvar och fräsar betjänas med gjutna ämnen eller kutsar ifrån pall eller inmatningsbana. Vi har system för palltippning av gods till transportör eller så matas produkten in direkt på pall.

AVT levererar en komplett anläggning med alla delar av processen och CE märker anläggning inklusive plast eller bearbetningsmaskin. Vi fokuserar på en rationell produktion och samarbetar gärna med maskinleverantör för en komplett anläggning anpassad efter dina behov.

Anders Hedström

Försäljning Industriautomation
Produktchef Robotautomation

Tel: +46 322 - 64 25 11
Email: anders.hedstrom@avt.se

Tommy Arvidsson

Försäljning industriautomation
 

Tel: +46 322-64 25 33
Email: tommy.arvidsson@avt.se

Applikationer

Vi levererar komplett maskinbetjäning för bland annat

 

  • Svarv
  • Fräs
  • Plastmaskiner
  • Palltippning

Kontakta oss

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi så fort vi kan!